Lek480

Në këtë libër vendoset në qendër të vemendjes ruajtja apo rifitimi i autenticitetit në punën e mësuesve, duke punuar ndërkohë drejt një qasjeje më reflektuese dhe me nuanca etike të mësimdhënies. Kjo është një sfidë me të cilën përballemi çdo ditë, shpesh me shumë pak ose aspak mbështetje, prandaj kërkojmë ta rishikojmë këtë paradigmë dominuese duke ripërtërirë një qasje më holistike, që vendos arsimin në qendër të punës së mësuesve.

Gjendja në magazinë:
ISBN:
9789928476609
Autori:
R. Scott Webster dhe John D. Whelen