Lek600

Edicioni i tetëmbëdhjetë i Bazave të Marketingut pasqyron tendencat kryesore dhe forcat zhvendosëse që ndikojnë në marketing në këtë epokë digjitale të vlerës, angazhimit dhe marrëdhënieve të klientit. Ky edicion i librit, është i ngarkuar me historitë e reja të markave, karakteristika të theksuara, raste, shembuj në tekst, dhe ushtrime dhe karakteristika të fundit të kapitullit, që ilustrojnë strategjitë e markave dhe çështjet bashkëkohore të marketingut, dhe i lënë studentët të zbatojnë atë që kanë mësuar.

Gjendja në magazinë:
NPP:
9789928476630
Autor:
Philip Kotler & Gary Armstrong