Lek600

Libri Makroekonomi, studion ndërveprimet midis tregut të mallrave, tregut të punës dhe tregut të parasë e të letrave me vlerë si dhe ndërveprimet midis ekonomive të vendeve të ndryshme. Objektivi kryesor i këtij libri është të përcjellë njohuritë makroekonomike që janë arritur, si dhe të identifikoje fushat në të cilat ende nuk është arritur të kuptuarit e plotë.

Gjendja në magazinë:
GTIN:
9789928146786
NPP:
9789928146786
Autor:
Prof. As. Dr. Eleni Vangjeli