Lek700
Shndërrimi i parave në pasuri

Për shumë studentë kursi i “Financave personale” përbën ekspozimin e parë dhe të vetëm ndaj financave personale, prandaj është e rëndësishme që materiali të paraqitet në mënyrë të tillë që që të lërë gjurmë të fortë. Mjetet, teknikat dhe ekuacionet harrohen lehtë, ndërsa logjika dhe parimet themelore që nxitin përdorimin e tyre, pasi të kuptohen, do të mbeten dhe do të bëhen pjesë e "personalitetit financiar" të çdo studenti. Nëpërmjet prezantimit të dhjetë parimeve themelore të financave personale, botimi i shtatë i “Financave personale: Shndërrimi i parave në pasuri” i aftëson studentët të hartojnë dhe të realizojnë një plan për të ardhmen e tyre financiare.
Këto parime studentët do të mund t’i shfrytëzojnë gjatë gjithë jetës së tyre – ato do t'i ndihmojnë t’ia dalin mbanë në një mjedis financiar në ndryshim të përhershëm.
Gjendja në magazinë:
Isbn:
9789928448897
Autor:
Arthur J. Keown, Brikena Leka, Perseta Grabova